Известие

Collapse
No announcement yet.

нивомера на маслото не ще да гасне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нивомера на маслото не ще да гасне

Лампата на нивомера не гасне,дори след наливане на масло почти до максимум на щеката!!!А и ми светна една червена лампа на таблото,над тази за ръчната.Гасне след 10-15 секунди,когато я оставя на контакт.Другата "беля" е ниското налягане на маслото,което приписах на развален датчик.Ама нивомера защо не гасне?Ха сега де?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

За тази долу на чек панела работата е ясна. много сме така
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

155

Спокойно можеш да го препишеш ПАК на датчика / долу до щеката за маслото / - 99% вероятност. Добре дошъл в групата на светещите .
      PB 4044 ХН

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
        Лампата на нивомера не гасне,дори след наливане на масло почти до максимум на щеката!!!А и ми светна една червена лампа на таблото,над тази за ръчната.Гасне след 10-15 секунди,когато я оставя на контакт.Другата "беля" е ниското налягане на маслото,което приписах на развален датчик.Ама нивомера защо не гасне?Ха сега де?
        това ми е втори датчик за налягане на маслото за 2 години. заради първия стрелката играеше като махало а с този от скоро ми дава много ниско налягане/този е от 156/. нормално ли е или да се шашкам?
        155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщение
          това ми е втори датчик за налягане на маслото за 2 години. заради първия стрелката играеше като махало а с този от скоро ми дава много ниско налягане/този е от 156/. нормално ли е или да се шашкам?
          Не се шашкай, ако при запален двигател на празен ход отвориш капачката на маслото и виждаш как малки пръски масло се плискат. За датчик на маслото много е писано в този форум. Препоръчвам ти да си вземеш такъш от лада 2103 и да му нарежеш резба 10х1мм и да си го монтираш. След това няма пошече никога да си стърсиш друг датчик даже и от ферарари 550 маранело
          Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Working...
          X